2009. december 5., szombat

haladás

felraktam a Google Chrome-ot.
vannak szkinek, meg kezdőlap, ami szép, cserébe nincs benne reklámblokkoló, és még néhány funkciója elég idegen, vagy nem találom, vagy rossz helyen van. de biztos jó lesz, majd megszokom. de egyelőre még nem ajánlanám magamtól.
ha valaki tudja hogy miért jó még, az szóljon.

ellenben láttunk ma két emós Mikulást, és megszerettettem magam másfél kutyával.

3 megjegyzés:

...petya, a petya... írta...

nekem néha megjelenik jobblenn (vagy ballenn, nemtom), h. "1 blokkolt előugró ablak", pedig valszeg én nem mondtam neki külön. és gyors, meg ha egy ablak elszáll, akkor a többi nem, meg memóriával is spórol elvileg, bár néha egy-egy ablak is eszik 30-40megát indokolatlanul. a kezdőlap okos és tanul, cserébe a szkinek nem érdekelnek. még kérdés?
ja, néhány cucc nem támogatja (még), pl ME neptun asszem, meg a k&h e-bankom.

lightpost írta...

BME Neptun sem támogatja.
plugineket akarok, bár azt hallottam, már van valami okosabb új verzió, az már olyanokat is tud... blokkolt előugró ablakkal még nem találkoztam, bár blokkolatlannal is alig :) ellenben memóriát momentán 3-szor 60 megát fogyaszt, a Firefox ritkán ment 120 mega fölé. a kezdőlap okos, de ugyanazokat mutatja, amik amúgyis kint vannak könyvjelzőnek ;)

...petya, a petya... írta...

a könyvjelzők teljesen jogos. chrome-ban tuti nem használok annyi memóriát összesen, mint firefoxban. viszontmeg érdemes bezárni a lapokat, és újat nyitni helyettük, mert az tényleg spórol. de ebbe meg nehéz beleszokni.