2009. július 29., szerda

errearra

amúgy a napokban volt Zsóry és strandfürdőzés (csökkentettmódban végre, ahogy azt kell :)) és némi mágusozás és némi gitározás, de semmi nem túlzásba víve, dacára bárminemű unbedingtnek, aztán pár nap itthon, némi nyílttűzi lecsózás, aztán tovább a Tiszatóhoz, ahol kemping és sátorozás, ami amúgy majdnem jó, ha eltekintünk jó kétszáz szúnyogtól meg attól, hogy a föld még 4 rétegen keresztül is baromi kényelmetlen tárgy, továbbá félig körbebicikliztük a Tiszatavat, közben leégtünk a napon, meg kártyáztunk, valamint ettünk meg ittunk meg aludtunk, szóval elég vegetatív volt a dolog így jobban belegondolva, és aztán most hogy hazaértem, és itt az üres lakás, és én hiába megyek folyton errearra, itthon mégis minden olyan, ahogy legutóbb volt.

hála az égnek.

3 megjegyzés:

Dorka írta...

Ha félig biciklizel körbe egy tavat és onnan visszafordulsz, akkor ugyanakkora távolságot teszel meg, mintha körbebiciklizted volna. Vagy rosszul látom?
Amúgy boldog névnapot tegnapra! :)

lightpost írta...

ez volt a csel, csak a táv negyedét tettük meg odafelé, majd visszafordultunk, és mindezt a tó körül tettük. így körbe is meg félig is :) amúgy köszi!

Dorka írta...

Ok, így már értem. :)