2012. július 22., vasárnap

gitár

véletlenül úgy alakult, hogy vettem egy új gitárt. nem én vagyok az első akinek ilyen van, gyakorlógitár, olcsó és szép, és a hangja is rendben van. Koptschek is hasonlót (ugyanilyet) szerzett be nemrég. de míg a lányok legtöbbször kiakadnak, ha másvalakinek is ugyanolyan felsője / nadrágja / egyéb ismeretlen célú kiegészítője van mint nekik, addig a fiúknál ez szerencsére nincs így. cserébe a gitár jellemzését is rábízom, ha már ilyen szépen megoldotta.

8 megjegyzés:

Midnight÷Moon írta...

Ez is Olasz és társától szerzett szerzemény? :D

Koppany írta...

köszi a reklámot :D de mirefel vettél újat, és miért pont ilyet?

Midnight÷Moon írta...

meggyőzted a leírásoddal

lightpost írta...

:) Olaszéktól van, igen. ezt a gitárt nézegettem már korábban is, de valóban a lelkesedésed vitt rá arra, hogy ki is próbáljam :)

régóta szerettem volna már egy másodgitárt, egyrészt hogy ne kelljen mindig hoznom-vinnem a Stratot Pestig, másrészt hogy koncertekre legyen majd cseregitár más hangolásra, avagy húrszakadás stb esetére. és ez volt a legolcsóbb olyan gitár, ami nem úgy néz ki, mint az eddigi hangszerem.

Koppany írta...

jó, de azért majd átfesthetnéd, hogy ne úgy nézzen ki, mint az enyém :D

lightpost írta...

:P majd meglátjuk, lehet hogy kerül rá valami egyszer.

amúgy az ára mellett azért is lett ez, mert a Cortokról azt mondják, meglepően jók az árukhoz képest, nekem meg pont ennyim volt; humbuckeres gitár, ami keményebb zenékhez jól jön; könnyű hangszer, ami nem hátrány; nincs rajta satu, így gyorsan droppolható, meg amúgy sem használom a tremolót, szóval ez sem hangolja szét; és nem utolsó sorban nagyon jól néz ki :)

Koppany írta...

Ebben az a jó, hogy így olyanok vagyunk mint két kismama akik pár hónap különbséggel szültek, és meg tudjuk osztani a tapasztalatainkat arról, hogy a gyerkőcnél mikor történt az első oldalrafordulás, meg szilárd széklet.

lightpost írta...

:D