2008. január 29., kedd

casting minden

ma megnéztük a Kedvesemmel a fent említett filmet. szerintem nem volt rossz, bár neki kevésbé tetszett. Oláh Ibolya bemutatja, hogy egy árva cigánylány hogy nyeri meg a Megasztárt - bocs, Sztárhangárt -, meg Kern András alakít egy lovirajárós, kocsmábanzongorázós énektanár-fazont. meg benne volt Szilágyi István is (kiskoromban ő volt Lópici Gáspár, az utca hírmondója) (úgy is mondhatnánk, ő irányítja a közvéleményt :)), meg Oroszlán Szonja, aki szokásához híven megint hisztis p.csát alakított :)

a film után beültünk a Maňana rétesbe (nem találom a ng-betűt :)) egy teára (meg egy forrócsokira). nagyon hangulatos hely, tetszett a berendezés, a színek, a képek a falon, még az itallap is nagyon szép volt, kis alakú, műbőrkötéses könyvecske. közben kitárgyaltuk a Kedvesemmel a Nagy Szerelmeinket (mármint egymáson kívül, persze :)), aztán szépen lassan haza-hazajutottunk.

későn este, tőlük hazafelé általában abban reménykedem, hogy nem jön a busz... olyankor abban a tizenhárom-tizenöt percben (cipőtől és táskától függően :)) nyugodtan tudok zenét hallgatni, és ez mindig olyan nyugodt befejezést ad a napnak. (kivéve persze amikor két perc után lemerül az mp3-lejátszóm, mert úgy nem az igazi.) korábban ilyenkor készültek a Toul Syes-os bejegyzések...

Nincsenek megjegyzések: