2010. március 17., szerda

Kocsfeszt

erről még nem írtam, úgyhogy ezt most pótolom, már amennyire még emlékszem... (van kiscetlim :)) pénteken hazarohantunk, Türüpp kicsit átrendezte az órarendjét hogy ő is tudjon jönni, a vonat televolt volt hermanosokkal, épp odaértünk a Véhára mikor kezdődött a felvonulás, láttunk szépruhás illetőket, ismerős népeket, gólyalábas zenészeket és gólyalábas gólyát, aki sapkát lopott és kelepelt. aztán volt HMTM-koncert, amit az első sorból hallgattunk végig, egyre növekvő létszámban. aztán lett DeViszont, aztán elpakoltunk a pakkjainkat, aztán visszamentünk estére Kisdanihoz, majd Zagarra, de esett az eső és hűvös volt, amit ráadásul majd' végig folytatott az időjárás, ami egyáltalán nem volt szép tőle.

szombaton meg akartunk nézni egy csomó előadást, de végül nagyrészét elkerültük vagy elsétáltuk. viszont volt pizzasütés reeengeteg sajttal, aztán Eric Sumo Band. aztán találkoztunk népekkel, aztán nem fértünk pe a pajtaszínházba, aztán ittunk forraltbort, aztán az eső elől bebújtunk a Cornerbe, ahol majdnem akkora tömeg volt mint odakint, és ismétcsak televolt hermanosokkal.

vasárnap volt doláksalyféle Tyúkszínház, ismét lemaradtunk a békaesőről, aztán végigmásztuk még a várost oda meg vissza, volt játszótér meg lekvár, a Nap is kisütött, hallottam ZUP-ot, és vége lett a Kocsonyafesztiválnak. jó volt, kár hogy esett, és kár hogy sok volt az ismerős és kevés az idő.

Nincsenek megjegyzések: