2010. szeptember 8., szerda

újlak

na hát az van, hogy Türüppel egy hete vagyunk beköltözve az új albérletbe, ami szép, ami új, ami közel van az egyetemhez, ami dús, ami jó (lány-arcotok' a Nap meg nem süti nála), és a berendezkedés is folyik, meg a környék feltérképezése. most például már tudom, hogy hol van a Morrison's 1, bár az például pont nem a környéken. cserébe van benne Csábesz meg Stylaw meg sör-koktél akció, szóval nem rossz. tehát beköltöztünk, az új lakásba, ketten, és így jó :)

aztán megtettem az első lépéseket a bölcsészmérnökké válás útján. ebben a félévben nincs szinte semmi villamosmérnöki hülyeség, van cserébe egy csomó bölcsészeti jellegű órám, ráadásul mindet én választhattam (a rögzített zene kultúrtörténete, szociológia, üzleti jog, környezetgazdaságtan (amivel megteszem az első lépést a zöld diploma felé, akármi legyen is az), meg egy audio-video tartalom-előállítás), és ezek közül egyben egy képes-hangos DVD-t kell csinálnom, egy másikban pedig egy saját zenei / képi alkotást, és arról egy esszét, üzleti jogon pedig Lady Gagától a Pókörfészt vettük, klipestűl-zenéstűl, meg ötszáz hallgató dobogta a Wívölrákjút. szóval egyelőre ez is tetszős, ez a félév baromi laza, csak a vége sz_r.

merthogy lesz ott egy szakdolgozat meg egy záróvizsga, amikre el kéne kezdeni készülni már most, úgyhogy a felvett óráim mellett kénytelen leszek bejárni a másodévesek (és kereszteseik) óráira, hogy újra felvegyem az ott elhagyott (fel sem vett?) fonalat matekból meg jelekből, meg ki kéne lassan találnom a szakdolgozati témámat is, amire már vannak elképzeléseim, de én egyikre sem adnék villamosmérnöki oklevelet, merthogy inkább csak zenehallgatásról szól az egész, meg pszichoakusztikáról, ami mondjuk csak elég érintőlegesen mérnökség. de legalább érdekel.

most pedig lassan elkezdek készülni, mert csak be kéne menni erre az órára, ha már eldöntöttem hogy bejárok, és még hogy is mondjam... sehogyansem érzem magam útra késznek. (meg különbenis, számítógépes játékokkal akarok játszani egész nap :D) szóval új lakás van, meg új félév, és eddig tetszős... nagyon is.

2 megjegyzés:

...petya, a petya... írta...

"sírtam is rajta.. csak a vége sz@r.." ?!:P

lightpost írta...

naná :)