2010. december 18., szombat

nem az a fajta nap

reggel az a hír fogadott, hogy meghúztak egy időre le nem adott beadandónak köszönhetően; ez az a beadandó, amit a tanár kezébe adtam át négy nappal a határidő előtt. remek.

aztán lassan 24 órája próbálok működésre bírni egy videószerkesztő programot, de csak vírusos verziókat találok, meg nem működő verziókat, meg olyan verziókat, amik mindenre képesek, eltekintve az amúgy teljesen fölösleges mentés funkciótól.

aztán csináltam egy csomó kamerás felvételt is, csak éppen a kamera tíz esetből közel nyolcszor nem játssza le a kazettákat, közel két esetben meg csíkos a kép és nincsen hang. a maradék esetek száma elhanyagolható.

aztán még mindig nem írták be a Neptunba az összes jegyünket, így nem tudok időben másolatot kérni a leckekönyvemről a felvételihez.

aztán még az estére tervezett koncertre sem sikerült eljutni. eddig ez nem az a jó fajta nap.

de aztán legalább találkoztam Türüppel, meg a srácoklányok egy kis csapatával is, és utóbbiakkal megnéztük a Föld leigázását, amit csak olyan vérszomjas földönkívüliek tehetnek meg, akik pont úgy néznek ki mint mi, és pont ugyanolyan nyelvet beszélnek mint mi, csak világos a szemöldökük, és nikotintapaszt hordanak az arcukon, amit mobiltelefonnak használnak. és ha dulakodás közben elveszed a fegyverüket, megfordulnak, és igen gyorsan kigyalogolnak a teremből.

a fütyülős Fütyülős legendája pedig megcáfolva.

Nincsenek megjegyzések: