2013. március 6., szerda

lóval imádkozni

>>nahát, egy hónapja nem frissítetted a Windowsodat. akkor most felteszek 30 új frissítést, jó? ne aggódj, kb. 14 perc alatt megvan az egész!
>>hoppá, véletlenül inkább három órába fog telni, remélem nem baj! addig mondjuk inkább ne csinálj semmi mást, mert szükségem van minden létező erőforrásra!
>>hm, valami nem jó, a frissítések egyharmadát nem tudtam feltelepíteni. nem baj, legközelebb újra megpróbálom, hátha akkor sikerül!
>>ó, majd' elfelejtettem, nagyon fontos lenne feltenned a javításokat a .NET keretrendszer 4. verziójához! meg a harmadikhoz is, a 3.5-höz, és az elsőhöz is, hú, az is nagyon fontos!
>>egyébként frissítened kell az Office 2007-et is a gépeden! az nem baj, hogy csak a 2003 van telepítve, de erre bármikor nagy szükséged lehet!
>>megpróbálok újra felrakni mindent, amit az előbb nem sikerült! remélem nem baj, bár most se fog sikerülni, hiszen azóta nem változott semmi!
>>akkor most elindítom mégegyszer az egészet, jó? de most az Office 2010-et is frissítem!
>>ó, rögtön megnyomtad a Mégse-gombot, lehet hogy mégse akarod letölteni és telepíteni ezeket? na nem baj, azért ezt most letöltöm neked, legközelebb még jól jöhet! meg a következőt is, az csak 150 mega. közben elfogyott a hely a C: meghajtódon, igaz hogy tegnap este még 3 giga volt rajta szabadon, de arra most szükségem volt, valahova muszáj volt elpakolnom ezt a 150 megát, hússzor. mindenesetre amíg nem csinálsz nekem még egy kis helyet, addig tuti nem fogom abbahagyni a telepítést, hiába nyomtad meg a mégsét még a legelején! 42 giga helyre mindenképpen szükséged van, hogy gördülékenyen és akadásmentesen futhasson a szép, kijavított, mindig automatikusan frissített Windowsod! ja, hogy csak 40 gigás a winyód, amin két éve még a zenéid meg a fájljaid is elfértek?
>>és el ne felejtsem: feltétlenül újra kell indítanod a gépedet! nem baj hogy most dolgod van, ez nagyon fontos. addig nem is megyek arrébb, amíg újra nem indítasz, és tíz percenként külön szólni fogok! remélem nem baj, hiszen ez az egész csakis azért van, hogy Te bármikor gondtalanul számítógépezhess ^^

4 megjegyzés:

...petya, a petya... írta...

temicsinálszte, hogy állandóan összevesztek?! :D

bemapoe írta...

:D

AS írta...

xp <3

lightpost írta...

bizony :)