2013. február 12., kedd

játék #1

folytatásos összeállítás azokból a teljesen értelmetlen játékokból, amelyeket még válogatott hermanos diákként játszottunk - nemcsak néha, hanem folyamatosan. kiegészítések kommentbe jöhetnek.

#1: a Zebra
mikor áthaladsz egy gyalogátkelőhelyen, nagyon fontos, hogy csak a fehér sávokra lépj rá, még ha emiatt kissé nagyobbakat is kell lépned a szokásosnál - máskülönben felfalnak a vérszomjas zebraszörnyek.

#1.1 kiegészítés:
a járdáról az első csíkra érkezést páros lábbal a járdaszegélyről elrugaszkodással oldd meg, és az utolsó csíkról a túloldali járda peremére is hasonlóképpen érkezz.

#1.2 alternatíva:
mivel a zebraszörnyek rendkívül veszélyesek, továbbá a gyalogosokat érintő közúti balesetek kb.83%-a gyalogátkelőkön történik, érdemes lehet közvetlenül a zebra mellett átkelni az úttesten, hiszen így mindkét említett veszélyforrás megkerülhetővé válik.

5 megjegyzés:

...petya, a petya... írta...

oszlopkerülés, belenézés, jinx, böfögés, színházárkádok, csatornafedél (bár ezt csak pistikénél láttam), meg mi páran néha fordított napot is csináltunk:) és valójában nem teljesen tartozik ide, de mi tanáriasztalnál forgóztunk cipővel/tolltartóval/amiéppvolt, a legmaradandóbb pedig a név- és születésnapi kicsiarakás a tesiöltözőben, melyben természetesen az ünnepelt van legalul és a legvacakabb bevállalni a második helyet; ha meg nem volt aznap tesi, akkor ugyanez a terem sarkában nekifutással.. instant pogó.

...petya, a petya... írta...

ja, a múltidőt pedig kikérem magamnak:P

lightpost írta...

:)

ó, a böfögés, köszi, azt majdnem lehagytam a listáról.

lightpost írta...

fordítottnap?

...petya, a petya... írta...

ami úgy kezdődik, hogy valaki kijelenti, hogy aznap nincs fordított nap. mondjuk ez tényleg múltidő jelenleg, mert olyanok kellenek hozzá, akikkel együtt vagy egész nap..