2013. február 13., szerda

játék #2

#2: az Oszlop
mikor többen sétáltok az utcán a barátaiddal, mindig gondosan ügyelnetek kell arra, hogy kupacotokat ne válassza szét egyetlen villanyoszlop, közlekedési tábla vagy más (tárgy, gyalogos, kóborállat) sem - ez ugyanis bajtársiasságotok és közös szerencsétek fonalának elszakadását jelentené.

#2.1 kiegészítés:
ha valamilyen okból mégis bekövetkezne a fenti szörnyűség, még nincs azonnal minden veszve. ugyanis ha a csoport azon tagja, tagjai, rosszabb esetben azon fele, aki "rossz" irányból kerülte az oszlopot, még visszamehet, és az ellenkező irányba megkerülve kibogozhatja a fennakadt szálakat. szélsőséges esetben erre akár több megálló legyalogolása után is célszerű lehet felhívni az illető(k) figyelmét, aztán galádul vigyorogva megvárni, míg visszaszalad(nak) az érintett oszlopig.

#2.2 alternatíva:
amennyiben a csoportnak nem minden tagja ismeri a szabályokat, vagy csak szimplán meguntuk a keringőzést a főutcán, az oszlopok és egyebek megkerülése helyett azok kézzel vagy lábbal történő megérintése is elegendő lehet. mindig legyen azonban valaki, aki a csoport érdekeit szem előtt tartva terelgeti, érintgeti illetve rugdossa a szükséges tárgyakat és személyeket. a közénk keveredő idegen bácsik és más gyalogosok esetén ez félreértéseket szülhet, így e módszert csak kellő körültekintéssel alkalmazzuk.

#2.3 kiegészítés:
a lustábbak megegyezhetnek abban, hogy a derékmagasság alatti tárgyak nem számítanak a játék szempontjából.

Nincsenek megjegyzések: