2008. február 28., csütörtök

egy hét röviden

amúgy volt nemisolyanrég egy egészen nagy nyilvánosságnak örvendő Bárányfelhő-koncertünk, jó volt, én élveztem :) még a húrszakadás ellenére is. volt sok ember, volt Kocsonyafesztivál, volt sok koncert (Acoustic Enemy, No Thanx... :)), volt drágabéka ("pont tíz deka gumibékát kérünk szépen" "173 gramm. maradhat?"), volt szerelmesfilm (9 és 1/2 randi), volt beszélgetős összejövés barátokkal (kisebb ki- és beborulással, TZsV, azaz Teszkó Zsazdaságos Vodka meg ilyenek), volt nemrég cicaszülinap szűk baráti körrel és társasozással és beszélgetéssel és filmnézéssel és zenehallgatással és süteménysütéssel és némi alvással (nagyon szeretem ezt a kis kupac embert!), volt igenjó Bran-koncert VE-vel és FT-vel, vagyis az írzenekar felével, volt némi beszélgetés fent említett FT-vel az emlékezésről, a megbocsátásról, az elveszített barátokról, az egyetemekről, a zenéről és az antiszocialitásról, volt lakásbúcsúztató buli SzP-nél (vagyis inkább SK-nál) (NEM a gitárosnál! :)) Reál és Royal vodkával és dinnyésfantával és gofrival és überszendviccsel ("a Reál vodka az igazi vodka?" :D) és sokáig éjszakaibuszravárással, volt barátok iwiwes képeinek gyűjtése képernyővédőnek (Miskolc...), és volt vagyis van VG itt, merthogy otthon nincs internete, ezért CzSz-szel WOWoznak tanulás helyett... :)

és van fárasztó egyetem, meg nehéz programozás, meg a szükségesnél napi két órával kevesebb alvás (és halmozódik!), meg holnap végre hazaút, ahol lesz dalszövegírás (remélhetőleg), meg Cica, meg alvás, meg Bárányfelhőpróba, meg írpróba, meg kis családozás, meg programozás meg tanulás meg visszajövés Pestre... és kb minden héten ez a program, mármint ez utóbbi pár sor.

szeretném, ha beleférne még egy kis olvasás, gitározás, tévézés (Fate: Stay night, Dr House, Jóbarátok, meg talán valami film esetleg...), még egy-két koncert, több családozás, több barátkozás, több cicázás, meg egy kis szabadidő... meg a régi Herman a régi emberekkel.

hiába, az új sulim már nem a régi.

1 megjegyzés:

Nap írta...

TGV
franciául meg tézsévé.