2008. február 9., szombat

próba, próba, pest

méltán híres "Barcsifelcsi" zenekarunkkal tovább dolgoztunk néhány új dalon, egészen pofásnak igérkeznek. igaz, nem volt ott mindenki a próbán, amit én nem igazán szeretek, ilyenkor kicsit üres a zene, mindenesetre volt sok hangos gitárolás meg minden, már csak pár dalszöveg hiányzik. de amúgy meg mindjárt itt a Kocsonyafeszt, és oda már nem ártana egy vagy két új szám... próba után a zenekar két másik tagjával (és egy kisérővel :)) tovább nyűttük a gitárhírót, de arra jutottam, hogy azért tényleg az igazi hangszer az igazi.

holnap reggel féltíztől próbánk lesz a háromnegyed írzenekarral, remélem jó lesz, mert tényleg jó volt, amit már egyszer ki tudtunk hozni ebből a dologból, és az még messze az eleje volt. ha egyszer lesz valamilyen hallgatható felvételünk, majd közkinccsé teszem. mert szép zene ám ez...

holnap este meg indulok újra Pestre. mióta itthon vagyok, néha majdhogynem nosztalgiával gondolok a tanulással töltött időkre, de most hogy ilyen közel van megint, valahogy megint nem hiányzik... mindenesetre menni kell, és megint számolom majd a napokat, hogy jöhessek újra haza.

3 megjegyzés:

bemapoe írta...

Szeretemm ezt a dalt. Kicsit felgyorsítva, mondjuk. Persze azt rendes ír zenekar előadásában, szóval nem ilyen diszkós verzióban :)

lightpost írta...

örülök ha tetszik :)
amúgy amiket ajánlok hallgatásra (nem csak neked), azok a MÉZ és a Nickel Creek... őket érdemes.

http://www.mez.hu/
http://nickelcreek.com/

Dávid Holló írta...

Persze, mert lenyomtalak Guitar Hero-ban :)
(Micsoda teljesítmény kéremszépen!! : ) Bár sztm egy 8 éves japán kissrác simán levert volna mindenkit.)